Fashion&Beauty

Gaga képes ezzel versenyezni? Irina Shayk őrületesen dögös új frizurájával

A gyönyörű modell ismét elég drasztikusan váltott sérót, ömlenek a lájkok.

Szakítás, új frizura

Általánosságban igaz, hogy amikor egy nő életében valamilyen változás következik be - legyen az egy szakítás, munkahelyváltás, költözés, miegymás -, akkor hajlamos kicsit átformálni a megjelenését. Sokszor ilyenkor az első utunk a fodrászhoz vezet, a régi frizuránktól való megszabadulás ugyanis valamiért a múlt elhagyását is jelenti. Ez alól a világsztárok sem kivételek, erre pedig a legjobb példa Irina Shayk, aki több éves boldog párkapcsolat után nemrég hagyta el exét, Bradley Coopert, most pedig drasztikus hajvágásnak vetette alá magát.

A párnak van egy közös kislánya is, és bár külföldi sajtóinformációk szerint a duó viszonya baráti maradt, az elmúlt hónapok történéseinek fényében ezt elég nehéz elhinni. Megírtuk mi is, hogy a sármos színész eléggé összemelegedett a Csillag születik forgatásán Lady Gagával. Az énekesnővel azóta is elválaszthatatlanok, és annak ellenére, hogy sokáig mindketten tagadták (sőt, még most is), hogy bármi lenne köztük, közeli ismerőseik elmondása alapján igencsak izzik a levegő a hírességek körül. Vajon a gyönyörű modell azért erőlködik, hogy visszakapja Bradley-t, vagy az egésznek semmi köze ehhez? Mindenesetre nagyon jól áll neki az új fazon, mutatjuk a fotót.

Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...