Sztárok

Máris összeköltözött Gagával? Szerelmi fészket vásárolt Bradley Cooper

Állítólag az énekesnő már be is bútorozott.

Hatalmas szerelem

Hiába telt már el jópár hónap a Csillag születik film premierje óta, Lady Gaga és Bradley Cooper kapcsolatát illetően nem csitulnak a kedélyek. A szűnni nem akaró pletykalavinát csak tovább tetézte, amikor Lady Gaga bejelentette, hogy szakított a vőlegényével, Christian Carinoval. És ha ez nem lenne elég, pár hónapja robbant a hír, miszerint Bradley Cooper is szakított szupermodell barátnőjével Irinával, akivel még a közös kislányuk sem tudta megmenteni a kapcsolatukat. A volt barátnő azóta már ki is költözött a színész házából, ám Bradley a jelek szerint nem sokáig szomorkodott, legalábbis a sztár egyik közeli ismerőse egészen megdöbbentő dolgokat állít.

A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...