Íme a legjobban öltözött világsztárok a párizsi Vogue World 2024-es exkluzív divateseményéről

Valósággal ragyogtak a vörös szőnyegen.

Micsoda show!

Tegnap este rendezték meg a Vogue World 2024 eseményt Párizsban, a híres Place Vendôme téren, amely stílusos hírességek tömegét vonzotta a közönség első soraiba. Az A-listás sztárok egy egyedülálló, nagyszabású show-nak lehettek szemtanúi, amely különféle olimpiai sportágakat – köztük a kerékpározást, a gimnasztikát, a teniszt és a vívást – párosította egy évtizednyi francia divattal, egészen az 1920-as évekig visszamenőleg. Míg a kifutó rengeteg emlékezetes divatpillanatot hozott, a közönség soraiban ülő vendégek öltözékei is egytől-egyig lenyűgözőek voltak. Az est legjobban öltözött sztárjai a szórakozásra és a drámaiságra helyezték a hangsúlyt. Kiemelkedő volt a műsorvezető Cara Delevingne, aki egy Simone Rocha által tervezett Jean Paul Gaultier couture öltözékben keltette életre a hegyes melltartót, de Alexa Chung, Kendall Jenner, Eva Longoria, Selma Blair és Pharrell Williams is kitettek magukért.

Kattints a galériára és nézd meg milyen ruhákban tündököltek az est legjobban öltözött sztárjai a 2024-es Vogue World szenzációs divateseményén:

Cara Delevingne - Jean Paul Gaultier Couture
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...