Fashion&Beauty

Végre kiderült, milyen fésűt kellene használnod a hajadhoz, hogy ne hulljon ki idő előtt

Sűrű a hajad, vagy nagyon hullik? Igazából egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hajkefét használsz. Most megmutatjuk a trükköket!

Igazából a hajmosást is a típushoz kell igazítanod

Érdekes tény, hogy az átlagos ember fején körülbelül 100 ezer és 150 ezer hajszál található. Természetesen nem kell pánikba esned, ha látod, hogy hullik, mivel ez egy természetes folyamat.

Naponta átlagosan 50-100 hajszálat veszítünk, ami teljesen rendben van. Azonban, ha ennél több hajszál hullik ki, vagy ha a haj ritkulása észrevehetővé válik, akkor már nem árt szakértőhöz fordulni.

Mit tehetünk a hajunkért? Milyen hajkefét használjunk, vagy hányszor mossuk? A galériánkból minden kiderül!

A hajmosásnál is fontos, hogy válasszunk olyan sampont, amely nem tartalmaz káros szulfátokat és parabéneket. Nem mindegy, hogy zsíros a hajunk, vagy éppen száraz. Ha előbbi, akkor gyakrabban, ha utóbbi, akkor a szakértők szerint ritkábban kellene hajat mosnunk.
Kattints a további képekért!

Van aki minden nap megmossa a haját, van aki egy héten csak egyszer vagy akár többször is. De mindig felmerül a kérdés, hogy valójában milyen gyakran kellene hajat mosnunk?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...