Katalin hercegné mesés cipőgyűjteményétől leesik az állad: ezek a legszebb darabok

Valljuk be, titokban mindannyian arra vágyunk, hogy bepillantást nyerjünk Katalin hercegné gardróbjába, ami az álomszép báliruhák és az ikonikus nadrágkosztümök mellett mesés lábbeliket is rejt.

Egytől egyig mind pazar

Valahányszor Katalin megjelenik a nyilvánosság előtt (amire rákbetegsége miatt az elmúlt fél évben sajnos csak egyszer került sor), a divatlapok rögvest górcső alá veszik az általa viselt kreációt. Megjelenésének azonban van egy része, amit minden alkalommal figyelmen kívül hagynak – ez pedig nem más, mint az a magassarkú, amiben az adott eseményre belejtett. Tudjuk, hogy a hercegné rajong a gyönyörű és minőségi ruhákért, de cipőgyűjteménye is jóval több különleges, valamint izgalmas kincset rejt, mint azt sokan gondolnák. Persze, minden egyes lábbelijét képtelenség lenne felsorakoztatni, azonban ha alaposan megvizsgáljuk észrevehetjük, hogy van néhány darab, ami különösen közel áll a szívéhez; galériánkban ezeket mutatjuk most meg!

A hófehér, bőr Jimmy Choo magassarkú hamar Katalin egyik kedvencévé vált: 2021 óta nyolc alkalommal viselte. Noha feketében is beszerezte, gyakran inkább a világosabb színűt választja, ahogyan ezt a 2024-es Trooping the Colour apropóján is tette.
Kattints a további képekért!

Kim Kardashian a Sotheby’s szerdai londoni aukcióján vásárolta meg azt az emblematikus feszületet, amely egykor Diana hercegnőn volt látható.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Forrás: sheknows

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...