A vajmázas francia manikűr a legelegánsabb nyári körömtrend - Nem csoda, hogy a sztárok is odáig vannak érte!

Idén tavasszal és nyáron a vajsárga színt lett a szezon árnyalata, nem meglepő, hogy ezúttal a körömtrendek között is találkozhatunk vele.

Lélegzetelállítóan gyönyörű

A divatvilág nagy nevei, mint a Loewe, Zimmermann és Givenchy, mind beépítették a vajsárga színt legújabb kollekcióikba, míg a legnagyobb stílusikonok, mint Leonie Hanne, Sofia Richie Grainge, Beyoncé és Sabrina Carpenter a hajkoronájukon keresztül hódoltak a vajszínű trendeknek. Selena Gomez is a vajszőke mellett tette le voksát, hamarosan pedig a manikűrtrendek közé is beférkőzte magát az elképesztően gyönyörű árnyalat. A vajmázas francia manikűr három divatos körömtrendet egyesít egyetlen dizájnban, lélegzetelállítóan gyönyörű összhatást eredményezve. Inspirációra van szükséged a következő szalonlátogatás előtt? Akkor bizony tökéletes helyen jársz, a vajmázas francia manikűrért ugyanis képtelenség nem rajongani! Nézd meg a galériát!

Mandula alakú vajmázas francia A vajmázas francia manikűrt számos különböző módon lehet viselni: hosszú, rövid, kerek, hegyes, mandula alakú körmökön, vékony vagy vastag francia véggel egyaránt. Ez a stílus sokféle variációt kínál, lehetőséget adva arra, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot.
Kattints a további képekért!

Ha te is imádod a pasztell árnyalatú, csodaszépen fénylő körmöket, az üvegcipellő manikűrtrendért egészen biztosan odáig leszel!

Leadfotó: 123rf, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...