Két évtized után a híres popsztár váltja Charlize Theront a Dior új illatkampányában

A szupersztár Charlize Theront követi, aki két évtizeden át volt az ikonikus illat arca.

Új korszak kezdődik

Rihanna a múlt hetén bemutatott Fenty Hair új termékei után, a rendkívül sikeres Fenty Skin és Beauty márkái mellett, a popsztár most újabb szerepet vállalt, ugyanis ő lett a Dior ikonikus J’adore illatának arca. "Ez az illat, amelyet hosszú ideje ismerek és szeretek, nagyon sokat jelent a nők számára. Különösen várom, hogy csatlakozhassak ehhez a kalandhoz, és hozzájárulhassak a saját világommal, történetemmel, gyökereimmel, valamint kreativitásommal és nőiességemmel." mondta a kilencszeres Grammy-díjas énekes és üzletasszony a WWD-nek adott nyilatkozatban.

Charlize Theron, a J’adore korábbi arca—aki két évtizeden át szerepelt a parfüm reklámjaiban és az illathoz kapcsolódó hirdetéseiben— továbbra is a Dior család tagja marad, mostantól a francia divatház bőrápolási és ékszer nagyköveteként. A WWD arról is beszámolt, hogy az új kampány, amelyet Steven Klein fotózott, szeptember 1-jén debütál majd. A bejelentés új korszakot nyit az ikonikus J'adore illat számára. Az elsőként 1999-ben bemutatott J’adore parfüm azóta számos változatban jelent meg, köztük egy alkoholmentes verzióban (J'adore Parfum d'eau) és egy tisztább (J'adore l'Or), amit Francis Kurkdjian, a Dior Parfümök kreatív igazgatója gondolt újra.

Lead kép: Getty Images, forrás: Harper's Baazar

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...