Fashion&Beauty

Nincs kedved hajat szárítani? Ezzel a módszerrel nyugodtan aludhatsz vizes hajjal is!

Egy fárasztó nap után sokszor akár csak hajat mosni is felér egy tortúrával, nem beszélve a hajmosást követő szárításról. A sűrű, vastag hajkoronával rendelkezők pedig jól tudják, hogy ez sajnos egy igen hosszú hadművelet lehet.

Szabad vizes hajjal aludni?

Ideális esetben minden éjjel puha selyem párnahuzatra hajtanánk fejünket, miközben lágy fuvolazene kíséri álomba szenderülésünk folyamatát. A való élet viszont néha nem biztosítja számunkra a tökéletes, mesebeli alvási körülményeket, a rohanós napokon pedig gyakran a hajmosás utáni szárításra sem marad idő. Ha neked sincs mindig erőd hozzá, ezért előszeretettel dőlsz a nap végén az ágyba vizes tincsekkel, most megtudhatod, hogyan is lenne érdemes álomra hajtani a fejed hajszárítás nélkül!

„Először is, teljesen vizes hajon aludni semmiképpen sem jó” – mondja Creighton Bowman, sztárfodrász – „Talán senki sem fog örülni annak, hogy ezt mondom, de egészen egyszerű oka van. A probléma az, hogy hajunk általában nem tud teljes egészében megszáradni egyetlen éjszaka alatt. Ha viszont nem jelent gondot, hogy reggelre kissé nedvesek maradnak tincseid, akkor semmi akadálya, egy dologra viszont mindenképpen ügyelni kell: szatén párnahuzatot kell használni.”
Kattints a további képekért!

A haj szárítása egyike azoknak a rutinszerű és meglehetősen hétköznapi feladatoknak, amely az életünk részét képzik, és valószínűleg eléggé megszokott rutinná vált maga a folyamat. Azonban valószínű, hogy te is elkövetsz pár hibát.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...