Fashion&Beauty

Ha így mosod az arcod, sokkal szebb lesz a bőröd: ez az új szépségtrend rengeteg bőrproblémára megoldást nyújthat

Aki pattanásokkal küzd, valószínűleg ezerféle házi praktikát és drogériás csodakészítményt kipróbált már. Nem is kell azonban különösebben problémás bőrrel rendelkezni ahhoz, hogy egy-egy éjszakáról reggelre megjelent, nemkívánatos, piros pötty tönkre tegye napunkat. Egyre népszerűbbé válik viszont egy módszer, amely állítólag több embernek is csodát tett a bőrével.

A hideg víz csodákra képes?

Persze a házi praktikák között is akadnak valósabb és inkább csak legendaként terjedő technikák. A fodormentatea valóban jót tesz a bőrnek, viszont például fogkrémet kenni a pattanásokra valószínűleg többet árt, mint használ. Ezúttal viszont még egy ettől is egyszerűbb trükk került a köztudatba. Olvass tovább és tudd meg, mi az!

A legújabb bőrtisztító trend a hideg zuhany. A „hideg zuhany pattanások ellen” témájú videók közel 102 millió megtekintést értek el TikTokon, az emberek pedig egyre kíváncsibbak, vajon valóban működik-e ez az egészen egyszerűen hangzó praktika. A hideg zuhanyról szóló videók középpontjában azonban nem csupán a pattanások állnak. Egy ideje már kísérletezgettek és több egészségre pozitív hatását is kimutatták a hideg vízzel való zuhanyzásnak, nem csoda hát, hogy a pattanások kapcsán is felmerült esetleges megoldásként.
Kattints a további képekért!

Jeges zuhany minden nap egy hónapon keresztül? Egészségmegőrzés ide vagy oda, erre az eredményre mi sem számítottunk.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...