Fashion&Beauty

A tökéletes parfümök tavaszra, ha igazán varázslatos illatra vágysz

Mind imádunk varázslatosan finom illatúak lenni, a tavasz pedig különösen jó időszak arra, hogy új parfümöket próbáljunk ki. Akár az üdébb, virágosabb illatokat, akár a fűszeresebbeket kedveljük, mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, ami egy kis pezsdítő újdonságot csempészhet az új évszak mindennapjaiba.

Mesés parfümök tavaszra

Ha azon tűnődsz, milyen tavaszi illat is illene hozzád leginkább, mi majd segítünk választani. Összegyűjtöttünk néhányat, amelyek igazán tavaszi hangulatba burkolhatják mindennapjaidat, mesés illatuknak köszönhetően pedig varázslatos illatfelhőt hagysz majd magad után, amerre csak jársz.

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette - 36 190 Ft/ 50 ml A Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette igazán ragyogó, vidám illat, amely nagyon tavaszias, virágos illatcsaládba tartozik. Legmeghatározóbb illatjegyei a rózsabors, a fehér nárcisz és a cédrusfa.
Kattints a további képekért!

Megnyitott Magyarország egy legkülönlegesebb parfümériája a budapesti Párisi Udvar gyönyörű épületében. Ez az üzlet egyedülálló illatkülönlegességeket és niche parfümök exkluzív válogatását kínálja mindazoknak, akik egyedi, kiváló minőségű, különleges illatra vágynak.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.