Fashion&Beauty

Szuperegyszerű módszerek, hogy könnyedén eltávolíthasd a hajfestéket a bőrödről

Minél hamarabb próbálkozol a hajfesték eltávolításával, annál nagyobb esély van a sikerre. Ha a festék még nem száradt meg teljesen, könnyebben lemosható. Mutatjuk, hogy milyen módszerekkel!

A gyorsaság a kulcs!

Az otthoni hajfestés néha tartogathat kihívásokat és előfordulhat, hogy a hajfesték véletlenül a bőrünkre is kerül. Azonban ne aggódj, nincs szükség drasztikus megoldásokra vagy kemikáliákra! Íme néhány szuperegyszerű és bőrbarát módja annak, hogyan távolíthatod el a száradt hajfestéket a bőrről.

1. Használj babaolajat vagy olívaolajat A babaolaj vagy olívaolaj kitűnően oldja a száradt hajfestéket, és segít könnyedén lemosni a bőrről. Csak csepegtess egy kis olajat egy vattapamacsra, és óvatosan töröld át vele a festékkel borított területet. Az olaj lágyítja a festéket, így könnyedén eltávolítható lesz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...