Fashion&Beauty

Pippa Middleton sosem festett még ilyen szenzációsan: Katalin húgának mesés szettje az ünnepi asztalnál is megállná a helyét

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy remekül ért a divathoz, s legyen szó bármilyen eseményről, előre borítékolható, hogy kifogástalan lesz a megjelenése. Nem volt ez másképp a British Heart Foundation londoni jótékonysági rendezvényén sem, ahova a háromgyermekes édesanyja egy lenyűgöző ruhában lépett a vörös szőnyegre.

Gyönyörű kreáció

Azt már megannyi cikkünkben kifejtettük, hogy Katalin hercegné korunk egyik legnagyobb hatású divatdiktátora, aki páratlan ízlésével nők millióit inspirálja az egész világon – azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a leendő brit királyné húga, Pippa Middleton is hasonlókat mondhat el magáról. Ugyan a 40 esztendős édesanya nem kap akkora médiafigyelmet, mint világhírű testvére, sokszor írnak róla a különböző bulvár- és divatmagazinok, hiszen nem egyszer ölt magára olyan fantasztikus darabokat, melyeket érdemes aprólékosan górcső alá venni. Pippa nemrég egy nagyszabású eseményre volt hivatalos, ahova egy elegáns szettben érkezett, megjelenésével ráadásul az ünnepi időszakot is megidézte. Galériánkban megmutatjuk, milyen lenyűgözően nézett ki:

Nem túlzás kijelenteni, hogy a Middleton-családban elképesztő gének öröklődnek: Katalin és Pippa is három gyermeknek adtak életet, ráadásul mindketten a negyvenes éveikben járnak, mégis olyan csodásan festenek, hogyha akarnák, simán letagadhatnának jó pár esztendőt.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is egyben.

Leadfotó: David Levenson/Getty Images
Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...