Fashion&Beauty

Ezt a különleges manikűrt kéri most mindenki a körmösétől

Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.

Félig ünnepi manikűr

Ha eddig úgy gondoltad, hogy az ezüst kizárólag az ékszerkollekcióidat színesítheti, vagy a szekrény mélyén pihenő flitteres karácsonyi parti ruhák kiváltsága, akkor tévedtél: a körmeid is be akarnak kapcsolódni ebbe a trendbe.

Mutatjuk is, hogy hogyan!

Ez az ünnepi változat a klasszikus francia manikűrt idézi meg: egy kicsit merészebb, mégis elegáns, pont mint egy karácsonyi manikűr. Valójában ideális azokra az időkre, amikor fel szeretnéd dobni a megjelenésed, de nincs kedved tetőtől-talpig diszkógömb lenni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...