Fashion&Beauty

Ne dobd ki a kávézaccot! A nők legbosszantóbb problémájára is kiváló lehet ez a csodaszer

A kávézaccnak méregtelenítő tulajdonságai is vannak. A bőrön alkalmazva segíthet eltávolítani a méreganyagokat és javítani a bőr tisztaságát.

Kávézacc

Egy kávé elkortyolgatása már önmagában is egy különleges élmény lehet, de a hasznos tulajdonságai nem csak az ital elkészítésekor kerülnek előtérbe. A kávézaccnak számos praktikus felhasználási módja van, és egyike ezeknek a bőrradírként való alkalmazás. Ne dobd ki a kávézaccot - itt van néhány mód, hogyan használhatod ezt az egyszerű, ám hatékony összetevőt a bőrápolásban.

A kávézacc kiváló természetes radírként működik, segít eltávolítani a száraz és elhalt hámsejteket. Kezeld a tested kávézaccal a zuhany alatt: körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrbe. Ez a gyengéd radírozás nemcsak simább bőrt eredményez, hanem serkenti a vérkeringést is. Arcra azonban inkább ne használd, mert az egy sokkal érzékenyebb terület.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...