Fashion&Beauty

Amal Clooney mindenki elől ellopta a show-t: a sztárügyvéd meseszép sellőként tündökölt a vörös szőnyegen

Pompás ruhakölteményben fotózták nemrég Amal Clooney-t: a sztárügyvéd ezúttal egy Versace-darab mellett tette le a voksát, és olyan gyönyörűen mutatott benne, hogy még mindig keressük az állunkat.

Kitűnő választás

Amal Clooney nemcsak a szakmájában, hanem a divatvilágban is méltán vívta ki az elismerést. Megjelenése minden esetben átgondolt, esztétikus és egyedi, arról nem is beszélve, hogy rendre olyan ruhadarabokat választ, melyek a személyiségéhez is jól passzolnak – azaz bár sosem öltözködik túl kihívóan, mindig ízlésesen emeli ki a nőiességét, ezzel pedig rendkívül sikkes hatást kölcsönöz a küllemének. Legyen szó bírósági tárgyalásról, családi nyaralásról vagy vörös szőnyeges eseményről, a sztárügyvéd minduntalan alátámasztja, hogy ő a világ egyik legjobban öltözködő híressége – erről a napokban is tanúbizonyságot tett, ugyanis egy olyan fantasztikus kreációban állt a kamerák elé, melyet jó darabig nem fogunk elfelejteni. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan nézett ki George Clooney felesége:

Amal Clooney igazi úttörőnek számít a divat terén, hiszen kiválóan ötvözi a klasszikus és a modern stílusjegyeket, miközben saját egyedi ízlését is tudja reprezentálni.
Kattints a további képekért!

Amal Clooney balayage melírokkal frissítette fel frizuráját, és mondanunk sem kell, hogy istenien áll neki!

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...