Fashion&Beauty

Julia Roberts a legvagányabban viselte a fiatalok legutáltabb trendjét

Julia Roberts legújabb szettjének nagy visszhangja volt a médiában.

Nem várt visszatérés

Az elmúlt évtized divatjának átalakulása a kényelmes stílusok felé tendált: a laza, bő nadrágok kerültek inkább előtérbe. A szűk farmernadrágok, amelyek egykor alapdarabnak számítottak szinte egyből kimentek a divatból. Azonban a sztárok arról (is) híresek, hogy új életet lehelnek a feledés homályába merült trendekbe, és Julia Roberts éppen ezt tette.

Mutatjuk is, hogy hogyan!

Egy új divattrend hódította meg a stílusszakmát, de igazából ez egy visszatérő darab. Éppen amikor a Z generáció kijelentette, hogy a szűk farmernadrágok korszakának vége, néhány híresség újjáélesztette ezt a trendet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...