Fashion&Beauty

Ezeket az apró tetoválásokat válaszd 2024-ben: itt vannak legmenőbb és legcukibb ábrák

Ezek az apró tetoválások téged is levesznek majd a lábadról!

Mini minták

A tetoválások mindig is egy kreatív módját jelentették az önkifejezésnek, és 2024-ben az apró ábrák kerülnek a középpontba. A tetkótrendek is folyamatosan változnak, és úgy tűnik, hogy a minimalizmus e téren is dominálni fog. A legújabb trendek nemcsak egyedi stílust, hanem egyfajta személyes történetmesélést is hordozhatnak magukban, ha olyan formát választunk, amellyel valamilyen módon tudunk azonosulni.

Ez a cuki minták inspirációt nyújthatnak mindazoknak, akik egy kis művészi kiegészítéssel szeretnék feldobni megjelenésüket:

A sivatag
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...