Fashion&Beauty

A Sugarbird nagy dobása: előbb adják ki a Zsolnay kollekciót, méghozzá hatalmas kedvezménnyel

A Sugarbird elhozta vásárlói számára talán az egyik legnagyobb bejelentését. Megtörtént a szinte lehetetlen, hiszen a magyar divatcég csapata úgy döntött, előre hozza az eredetileg jövő évre tervezett Sugarbird X Zsolnay kollekciót és már idén decemberben elérhetővé teszi a várva várt darabokat, méghozzá 30% kedvezménnyel! Fel kell venni a ritmust, mert csak december 31-ig lesz kapható, így aki lemarad, bánhatja. Ki ne szeretne a gardróbjába legalább egy olyan darabot, ami biztosan örökzöld marad?

Igen, a hír igaz, most a premier előtti 2024-es Sugarbird X Zsolnay darabok lesznek kaphatóak, méghozzá szuper limitált darabszámban és 30%-os karácsony előtti bevezető áron! Hogy még fokozzuk az izgalmakat, a korábbi Sugarbird X Zsolnay termékek már akár 70% kedvezménnyel érhetőek el a magyar márka weboldalán. Nincs sok időnk beszerezni az örökzöld klasszikus darabokat, hiszen december 31-én lekerül a teljes Sugarbird X Zsolnay kollekció határozatlan időre a polcokról.

Nagyszerű történések

Ősz elején megrendezésre került a Budapest Central European Fashion Week eseménye, ahol hatalmas sikert ért el a Sugarbird bemutatója is, nem beszélve a modelljei körül forgó sajtóvisszhangról. Gesztesi Panka és ifj. Schobert Norbi nyitotta és zárta az izgalmas showt, illetve a hamarosan megjelenő Sugarboy férfi irányzata is debütált a magyar márkának. Azonban most még ennyire ne rohanjunk előre, mivel a Sugarbird „csak” a Zsolnay kollekció megjelenését jelentette be idén decemberre.

Sugarbird X Zsolnay kollekció

„Úgy döntöttünk, hogy idén decemberben dobjuk piacra a legújabb Sugarbird X Zsolnay kollekciónkat, méghozzá egy kis csavarral, 30%-os bevezető kedvezménnyel. A vásárlóink legnagyobb örömére a korábbi Sugarbird X Zsolnay termékek pedig akár 70% kedvezménnyel érhetőek el. Tudjuk, hogy sokan már ezekben az ikonikus mintájú és fazonú darabokban szeretnék az ünnepeket tölteni vagy örülnének egy-egy ilyen különleges meglepetésnek a fa alatt. Januártól már nem is lesznek kaphatóak egyébként a Zsolnay porcelánmanufaktúrával közösen készített kollekcióink. Önmagában vagy egyéb jelenleg elérhető termékeinkkel is szuper karácsonyi, esetleg szilveszteri outfit része lehet bármelyik Zsolnay darabunk.

A Budapest Central European Fashion Week bemutatónkon is nagy sikert aratott pisztácia és a fehér-arany színű darabokról van szó, valamint az ikonikus tea készlet mintái kerültek feldolgozásra. A várva várt Queen and the gang kollekciónk ikonikus Daleko kabátjainak debütálását is előre hoztuk, így a már megszokott fekete szín mellett most csodaszép pasztellszínekben rendelhetőek a tél kötelező darabjai.

Sugarbird Budapest Central European Fashion Week Elkészült egy csodás fotóanyagunk, aminek helyszíne ezúttal is a hozzám közel álló szabadkígyósi Wenckheim-kastély volt. Most azonban nem a gyönyörű kertjét választottuk, hanem a belső környezetét örökítettük meg. Magával ragadó szobák, termek, terek, mind-mind hozzátettek ahhoz, hogy egy mesés anyag tudjon születni. Több nagyszerű napot is töltöttünk a környéken és szülővárosomban, Újkígyóson. Olyan helyi művészeket vontunk be a projektbe, mint Csernus Lucát, aki a teljes divatanyagot fotózta nekünk a saját művészi szemszögéből. Szívemhez közel álló rokonom, Dankó Stefánia is rendelkezésünkre állt, akinek egy fantasztikus virágkötészeti üzlete van Újkígyóson. Saját maga által gondozott virágokkal dolgozik, de az ő virágmintáiról még hallani fogtok Sugarbird szinten a későbbiek folyamán.

Természetesen Horváth-Gazsó Adrienn is velünk tartott, akire már évek óta támaszkodhatunk és akinek festményei korábban is megihlettek minket. (Le Vie en Rose kollekció) Az ő tanítványai egyébként gigantikus méretű papírvirágokat készítettek nekünk, imádtuk a koncepciót, ezért rájuk bíztuk az ünnepi kirakataink berendezését is. Összesítve tehát, hálásak vagyunk, hogy ez az anyag is Újkígyóson és környékén vált véglegessé.” – mondta el Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird alapítója és tulajdonosa.

A Sugarbird X Zsolnay kollekció december 8-án 10:00 órakor válik elérhetővé a www.sugarbird.com Online Shop-ban, amiben izgalmas táskák, övek, kabátok, kendők, ruhák és különleges limitált Zsolnay plüss macik találhatóak meg. Emlékeztetőket tehát beállítani, mert erről nem maradhatunk le!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.