Indulhat a vakáció: megérkeztek a legjobb gyerek napszemüvegek!

Nemcsak a nagyoknak, hanem a kicsiknek is jobbnál jobb trendeket kínál az idei napszemüveg divat. Szerencsére hazánkban is kaphatók a legjobb darabok, amik biztonságot és megfelelő védelmet is nyújtanak a gyermekeknek. Képgalériánkban mutatjuk is a hazai kínálat legjobb gyermek napszemüvegjeit!

Nagyon divatos napszemüvegeket találtunk a kicsiknek is

Az idei napszemüveg divat tele van jobbnál jobb fazonokkal: tavasszal a téglalap alakú fazonok, aztán a cicás "cat eye" napszemüvegek hódítottak, idén nyáron pedig a fehér keretes napszemüvegek a legmenőbbek. Szerencsére azonban a kisebbek sem maradnak ki az idei napszemüveg trendekből, hiszen jobbnál jobb fazonok közül lehet nekik válogatni! A kedvenceinket most össze is gyűjtöttük, melyeket a lenti képgalériánkban lehet megtekinteni.

A gyerek számára készült napszemüvegeknél nemcsak az a fontos, hogy jól nézzenek ki, hanem az is, hogy a kicsik szemének megfelelő biztonságot és védelmet nyújtson a szemüveg. Épp ezért, érdemes egy kicsit nagyobb lencséjű keretet választani, hiszen a gyerekek a strandon izegnek-mozognak, ami közben gyorsan elmozdulhat a helyéről a napszemüveg. Fontos szempont az is, hogy a napszemüveg jól tartson és gyermekbarát, rugalmas anyagokból készüljön el, ami szükség esetén akár a vízben is hordható legyen.

Ezekre a szempontokra figyelve most összegyűjtöttük az idei nyár legjobb gyermek napszemüvegjeit, melyek nemcsak stílusosak, hanem maximális védelmet is nyújtanak!

Ray Ban Napszemüveg 25 000 Ft
Kattints a további képekért!

A 2000-es évek legmenőbb napszemüvegjei, a fehér keretes napszemüvegek egyik pillanatról a másikra ellepték a boltok polcait - mi pedig nem ellenkezünk, mert nagyon menő ez a trend! Bemutatjuk nektek az idei nyár legmenőbb napszemüveg trendjét, a fehér keretes darabokat!

Leadfotó: 123rf
Fotó: Emporio Armani

Oldalak