Idén is a tengerész stílus lesz a nagy nyári divat - odáig vagyunk ezért a trendért

A tengerész stílus örök klasszikus, soha nem megy ki a divatból! Épp ezért, össze is gyűjtöttük nektek a hazai kínálat legmenőbb darabjait - ruhákat, cipőket, táskákat és más kiegészítőket is -, melyek tökéletesen beilleszthetők ebbe a menő hajós divat trendbe! Mutatjuk is őket, kattintsatok a cikkben lévő képgalériánkra!

A tengerész stílus soha nem megy ki a divatból

Vannak olyan trendek, melyek soha nem mennek ki a divatból: ezek közé tartoznak a virágminták, az "LBD" kis fekete ruhák, a selyem anyagú felsőrészek és menő nyári kalapok is, melyekkel soha nem lehet mellé lőni. Most is egy ilyen trendet hoztunk el nektek: a hajós, tengerész stílus ugyanis soha nem megy ki a divatból - sőt, tapasztalatunk szerint az évek folyamán egyre csak népszerűbb lesz! Szerencsére idén nyáron is fantasztikus darabokat találtunk, melyek könnyen és nagyszerűen beilleszthetők a ruhatáradba - mutatjuk is őket a cikk alján látható képgalériánkban!

A tengerész stílus legfőbb ismertetőjelei a csíkos minta, a sötétkék és a fehér szín, valamint a vasmacskás-horgonyos, hajós jelvények és díszítések. Ezek a ruhadarabok általában olyan viseletek, melyeket remekül lehet viselni hajókázáson, jachtokon vagy vitorláshajón - épp ezért, testre tapadó, szoros és szűk ruhák nem illenek be ebbe a trendbe. A tengerész stílus ruhái csak laza anyagú, lenge, nem kényes ruhadarabot, melyekben könnyen lehet felállni és leülni, valamint mozogni a hajón. Persze, elegáns viseletek is léteznek ebben a stílusban, mint például a fenti képen látható ruha - ám igazság szerint nem ez a jellemző, itt inkább a sportosan elegáns stílus érvényesül.

A hazai kínálat legstílusosabb tengerész stílusú trend darabjait most megtalálhatjátok a lenti képgalériánkra kattintva!

CCC - Tom Tailor Szandál 9900 Ft
Kattints a további képekért!

A 2000-es évek legmenőbb napszemüvegjei, a fehér keretes napszemüvegek egyik pillanatról a másikra ellepték a boltok polcait - mi pedig nem ellenkezünk, mert nagyon menő ez a trend! Bemutatjuk nektek az idei nyár legmenőbb napszemüveg trendjét, a fehér keretes darabokat!

Leadfotó, fotó: Mohito

Oldalak