Hirdetés

Színek orgiája - Ők voltak a Golden Globes legjobban öltözött sztárjai

A divatvilág szeme Hollywoodra szegeződik éppen, mert az Aranyglóbusz gálával megkezdődött az idei díjátadó szezon. Ilyenkor minden sztár a legjobb oldalát szeretné mutatni, az alábbi hölgyeknek ez sikerült. Következzenek a díjátadó legjobban öltözöttjei.

Minden évnek megvannak a maga trendjei a vörös szőnyegen, a szezon első gálája alapján pedig idén meglepően színes lesz a paletta. A megszokott visszafogott színek helyett most szinte a szivárvány minden árnyalatában pompáztak a sztárok, láthattunk palackzöld, arany, bordő, mustársárga és türkizkék estélyiket is. Minket meglepő módon mégis a különleges fekete darabok fogtak meg leginkább.

Gótikus feketében

Megmagyarázhatatlanul imádjuk Caitriona Balfe neglizsére emlékeztető ruháját, minél tovább nézzük, annál jobban tetszik. Egyrészt tökéletesen illik a színésznő személyiségéhez és stílusához, másrészt végre nem a szokásos sziluett. Emilia Clarke az este egyik legnagyobb trendjét viselte, a köpenyek és a köpenyre emlékeztető ujjmegoldások uralták a szőnyeget, ez pedig egy kifejezetten jól sikerült darab.

Színek orgiája

Jennifer Lopez önmagához képest egészen sokat takaró Giambattista Valli couture ruhája az est egyik legdrámaibb bevonulását eredményezte. A vörös rúzs, mustársárga estélyi és ezüst kiegészítők együttese akár sok is lehetne, de itt valahogy mégis egységet alkot. Zendaya csipkés burgundi Marchesa ruhájának egyszerűen imádjuk a sziluettjét. A fiatal énekes-színésznő sosem tud hibázni a vörös szőnyegen, most sem tette.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!