Hirdetés

Mégis mit gondoltak? - A Golden Globes legrosszabbul öltözött sztárjai

Szokatlanul rövid lesz a lista, de néhányan azért egészen melléfogtak az idei Aranyglóbusz vörös szőnyegén. Gyönyörű nők, akiket sikerült remekül elcsúfítani.

Flitterekbe fulladva

Regina King Krikor Jabotian ruháját szavazta meg a szerkesztőség az est legrosszabjának. Van itt minden, flitterek, furcsa sliccelés, szuperhősköpeny, rózsaszín rúzs és ezüst cípő. Ha mindez nem lenne elég, a sziluettben teljesen eltűnik a színésznő. Úgy borzalmas, ahogy van. Uzo Aduba ruhájában a legrosszabb, hogy semmilyen formát nem ad a sztárnak, alaktalanná és aránytalanul naggyá teszi. Mi egy strukturáltabb, jobb tartású anyagból készült darabot tudnánk elképzelni a színésznőnek.

Két rossz variáció a nude-re

Amanda Peet Alexander McQueen ruhája nem lenne rossz, de egyszerűen nem passzol a színésznőhöz. Nincs tartása, formátlanná teszi, ráadásul sápaszt. Az egész összhatáson az öreges frizura és a sötét rúzs is csak rontanak. Ez most nem jött össze. Kate Hudson általában a legjobban öltözöttek listáját erősíti, valószínűleg az elvárás is nagyobb vele szemben, de ezzel a szettjével egyszerűen nem tudunk mit kezdeni. Nem díjátadóra való a ruha, ráadásul díjátadás közben folyamatosan húzgálnia kellett a felsőrészt, hogy le ne csússzon. Hiába a tökéletes alak, ez az outfit most kevés.

Guminők

Jane Fonda stílusát nagyon szeretjük, azonban ez a fehér ruha senkinek nem jött be a szerkesztőségben. Néhányunkat kávéfilterre emlékeztette, mást cirkuszi gallérra, sőt, volt, aki szerint úgy néz ki, mintha fent felejtette volna a sminkes köpenyt. Katy Perry ismét guminőnek/Barbie babának/waxfigurának öltözött. A haj – bevallottan műhaj – iszonyatos, a ruha egy számmal kisebb, a smink pedig túl sok. Többet nem szeretnénk mondani.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!