Fashion&Beauty

Furcsa kiegészítőt hordanak a legmenőbb férfiak

Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.

Különös kiegészítőt választanak

Andy Warhol már réges-régen viccelődött a férfiak ékszereivel. Úgy gondolta, az ékszerek viselése az erő kimutatásának egy fajtája is lehet, hiszen az óriási gyémántok könnyen szemet szúrhatnak az utcai tolvajoknak, így ha valaki nagy drágakövet visel, az az jelenti, hogy valószínűleg meg tudná védeni magát egy esetleges támadás során. De gondoltad volna, hogy a világhírű sztárok éppen a brossokat fogják előszeretettel viselni a vörös szőnyegen? Nos, úgy tűnik, a legnagyobb nevek gyakran megfordulnak az edzőteremben, ugyanis az elmúlt időszakban rengeteg sztár láthattunk óriási gyémántkiegészítőt viselve. Nézd meg a galériát!

Bár néhány világhírű sztár, mint például Harry Styles, Pharrell Williams és a Beckham-fiúk már évek óta előszeretettel viselik a nagymama gyöngysorát, a nyakláncok helyett ezúttal a brossok kerültek reflektorfénybe. Az Oscar díjátadó gálán például Cillian Murphy brossa keltette fel a rajongók figyelmét, a színész egy fém kitűzőt viselt fekete zakóján.
Kattints a további képekért!

A 2024-es tavaszi-nyári divattrendek közül az ékszerek sem hiányozhatnak. Akárcsak egy új szezonbeli dizájner táska, éppúgy egy divatos ékszer is meghatározza a megjelenésünket. Mutatjuk, mely ékszertrendek uralkodnak idén tavasszal.

Leadfotó: 123rf, forrás: telegraph.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.