Fashion&Beauty

5 rossz szokás, melyek döbbenetes mértékben károsítják bőrünket - Azonnal hagyd őket abba, ha szép arcbőrre vágysz!

Bőrünk tükrözi általános egészségünket és jólétünket, mindennapi szokásaink pedig jelentős hatással lehetnek állapotára. Ha azt tapasztalod, hogy bőröd váratlanul problémásabbá válik a szokásosnál, elképzelhető, hogy néhány rossz szokás áll a háttérben.

Érdemes búcsút inteni nekik!

Ahogy az idő múlik, bőrünk egyre inkább tükre lesz életmódunknak és szokásainknak. Az egészségtelen táplálkozástól kezdve a káros napsugárzásig, számos tényező hatással van bőrünk állapotára és megjelenésére. A jó hír viszont, hogy már egészen egyszerű változtatásokkal is javíthatsz bőröd állapotán, csupán néhány apró életmódbeli változtatásra van szükség. Ha kíváncsi vagy, mely rossz szokásoknak is kellene minél hamarabb búcsút mondanod, olvass tovább!

Alváshiány Az alváshiány számos negatív hatással van a bőr egészségére és megjelenésére. Először is, csökkenti a bőr képességét önmaga megújítására és regenerálódására, ami fokozott ráncosodást és idő előtti öregedést eredményez. Emellett az alváshiány növeli a bőr gyulladásos reakcióit, ami pattanások és bőrirritáció kialakulásához vezethet. A hosszútávú alváshiány végül gyengíti a bőr védelmi mechanizmusait, és növeli az érzékenységet az UV-sugárzás és más káros környezeti hatások ellen.
Kattints a további képekért!

A fodrász elárulta, hogyan lehet dús és szalonszépségű frizurád percek alatt.

Leadfotó: 123rf, forrás: citymagazine.si

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.