Fashion&Beauty

Minden nő az erdőzöld manikűrért rajong: nincs most ennél gyönyörűbb körömtrend!

Az erdőzöld manikűr igazán különleges körömtrend, amely a vidéki életstílust és a természet szeretetét ötvözi. Nem csoda, hogy mindenki odáig van érte.

Természet ihlette színek és minták

Az egyre népszerűbbé váló cottagecore, azaz meghitt vidéki esztétika inspirálta ezeket az árnyalatokban gazdag, természetes zöld körmöket, amelyek egyre terjednek a különféle közösségi média felületeken. A sötétzöld árnyalatokat általában olyan minták és díszítések kísérik, amelyeket a természet ihletett, például apró levelek vagy növények. A manikűr stílusa lehetővé teszi a játékot a matt és fényes textúrákkal, valamint a különféle mintázatokkal és díszítésekkel, hogy mindenki megtalálja a saját egyéniségéhez és stílusához leginkább illő verziót. Kíváncsi vagy a leggyönyörűbb erdőzöld manikűrötletekre? Akkor nézd meg a galériát!

Adj hozzá mintát! A kötött mintás erdőzöld manikűr meghitt és meleg hangulatot kölcsönöz a körmöknek, tökéletes választás minden évszakban, beleértve a tavaszt is. Ez a stílus egyedi megjelenést biztosít, amely kiemeli a kreativitást. A tavaszi időszakban az erdőzöld árnyalatok frissességet és élettel teliséget sugároznak, miközben a kötött mintázatok megtartják a meghitt és otthonos hangulatot. Ezek az elegáns manikűrök tökéletesen illeszkednek a tavaszi hangulathoz, miközben kifejezik a természet közeliségét és a csendes békét egyaránt.
Kattints a további képekért!

Van aki minden nap megmossa a haját, van aki egy héten csak egyszer vagy akár többször is. De mindig felmerül a kérdés, hogy valójában milyen gyakran kellene hajat mosnunk? És mi történik a hajunkkal és a fejbőrünkkel ha túl gyakran mossuk? A bőrgyógyászoktól és mesterfodrászoktól végre minden kérdésünkre megkaptuk a választ!

Leadfotó: Pexels, forrás: women.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.