Fashion&Beauty

A fodrászok szerint visszatér ez az ikonikus frizuratrend idén: minden nő ilyet akar majd

Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.

2023-as frizuratrendek

A TikToknak köszönhetően könnyű lépést tartani a frizurarendekkel. Korábban megírtuk, hogy mennyire menő lesz idén a szellemréteges haj (amit főként Jennifer Lopeznek köszönhetünk), de ha a melírtrendekről van szó, akkor a tejkaramella-szőke melír is kihagyhatatlan. Most pedig ismét egy vágási technikát mutatunk be, amellyel korábban már egészen biztos, hogy találkoztál, ám mostanság ismét nagyon sokan kérnek ilyen frizurát a fodrászuktól. Az angolban curve cutnak elnevezett frizuránál a rétegek (legtöbbször) az áll vonala alatt indulnak, és egymás fölött helyezkednek. A lekerekített formának köszönhetően ez a stílus tökéletesen keretezi az arcunkat, és kiemeli az arccsontokat. A réteges frizurák táborába tartozik a "görbe vágás", ami azt jelenti, hogy amennyiben vékonyszálú, lelapult hajad van, ezzel a frizurával dúsabb hatást érhetsz el.

Rengeteg verziója van, mutatjuk is ezeket!

Ez a stílus lesz a legmenőbb 2023-ban.De mutatjuk, hogy még mely változatai lesznek népszerűek. Lapozz!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...