Fashion&Beauty

Hollandia trónörököse igazi stílusikon: Katalin Amália hercegnő újra divatba hozza a ruhadarabot, ami nagyanyáink kedvence volt

Hollandia leendő királynéja, Katalin Amália orániai hercegnő imádja a színeket és nem fél visszanyúlni a régi trendekhez.

Bámulatos divatérzéket örökölt

Ha egy kis inspirációra vágyunk divatfronton, érdemes górcső alá venni az európai uralkodócsaládok nőtagjait, hiszen öltözködésük remek ihletforrás lehet minden korosztály számára – elég csak Katalin hercegnére, Letícia spanyol királynéra vagy Mária dán koronahercegnőre gondolni. A felsorolásból nem hiányozhat a hollandok imádott királynéja, Máxima sem, aki előkelő hölgyhöz méltón válogatja össze a szettjeit, s nincs olyan esemény, amit ne ragyogna be a kifogástalan megjelenésével. Vilmos Sándor holland király 51 esztendős felesége a divat minden csínját-bínját ismeri, kifinomult ízlésével pedig 19 éves lányára, Katalin Amália orániai hercegnőre is hatással volt, aki édesanyjához hasonlóan mostanra egy igazi stílusikon lett – nemrég ráadásul egy olyan ruhadarabban kapták lencsevégre, ami évtizedekkel ezelőtt volt népszerű, ám ő most bebizonyította, hogy 2023-ban is ugyanolyan menő, mint nagyanyáink korában. Galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztően festett a holland trón várományosa:

Vilmos Sándor holland király 2002. február 2-án mondta ki a boldogító igent szíve választottjának, Máximának, aki 16 hónappal az esküvő után világra hozta első közös gyermeküket, Katalin Amália orániai hercegnőt. Nem sokkal később két új taggal bővült a család: Alexia holland hercegnő 2005-ben, a házaspár legkisebb lánya, Ariane holland hercegnő pedig 2007-ben született.
Kattints a további képekért!

Óriási a nyomás mostanában a brit királyi családon, botrányból pedig közel sincs hiány, ám ennek ellenére Katalin hercegné továbbra is méltóságteljes és elegáns magatartást tanúsít.

Leadfotó: Patrick van Katwijk/WireImage/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...