Fashion&Beauty

Az egytermékes, 5 perces smink, ami mindenkit gyönyörűvé tesz: muszáj kipróbálod ezt a trükköt

Bemutatunk egy egyszerű, de nagyszerű szépségtrükköt!

5 perces smink

A reggeli készülődés közel sem rövid folyamat, főleg a nőknek. Már kikelni az ágyból is felér egy gimnasztikai gyakorlattal, hát még ami utána jön. És akkor a sminkelésről még nem is beszéltünk. Van, aki több mint fél órát tölt a tükör előtt, hogy tökéletesítsen a megjelenését, erre azonban semmi szükség. Szerencsére van néhány szépségtrükk, aminek a segítségével legalább a sminkelés időtartamát (lényegesen) csökkenthetjük.

Mutatjuk, hogyan!

Van egy szuper termék, amelyet az arcod több területén is alkalmazhatsz. Ez a smink üdévé teszi a bőrt, eltünteti a fáradtságot az arcról, és extra ragyogást kölcsönöz a bőrnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.