Fashion&Beauty

Selena Gomez megmutatta magát smink nélkül: elájultunk attól, hogy mennyire gyönyörű

Selena Gomez legújabb fotója felrobbantotta az internet.

Természetes szépség

Noha teljesen szükségtelen kritikákkal kellett szembenéznie az elmúlt időszakban miután közzétett egy sminkvideót, Selena Gomez legújabb Instagram-bejegyzése azt bizonyítja, hogy nem engedi, hogy a gyűlölet visszatartsa az újabb tartalmak közlésében. A szupersztár szerda este osztotta meg azokat a smink nélküli fotóit, amelyek tényleg a valóságot ábrázolják.

Selena Gomez jelenleg a Gyilkos a házban című sorozat harmadik évadán dolgozik. A produkció nemrégiben bejelentette, hogy Meryl Streep is csatlakozik a szereplőgárdához. Selena mellett a sorozat főszereplője Martin Short és Steve Martin.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...