Fashion&Beauty

Palvin Barbi megmutatta, milyen lélegzetelállító lenne menyasszonyként: ez a ruha maga az álom – fotó

Gyönyörű fehér ruhában kapták lencsevégre Palvin Barbit. Bár a modell a Jimmy Choo legújabb kampányában látható, első ránézésre úgy tűnhet, mintha esküvői fotózáson vett volna részt.

Ragyogóan festett

Palvin Barbit senkinek sem kell bemutatni, hiszen egészen fiatal kora óta a legfoglalkoztatottabb magyar szupermodellek táborát erősíti, s noha még csak 29 éves, már most a lábai előtt hever a fél világ. Szépségéről ódákat lehetne zengeni: a sors hibátlan porcelánbőrrel, igéző kék szemekkel, magával ragadó mosollyal, elbűvölően dús hajkoronával, no és persze bomba alakkal áldotta meg. Nem is csoda, hogy a legnagyobb divatmárkák is megőrülnek ére, és nincs olyan brand, amely ne akarna vele dolgozni. Nemrég a rendhagyó stílusáról és luxuskiegészítőiről ismert Jimmy Choo modelljeként pózolt a kamerának, ráadásul nem is akárhogyan – a fotón egy káprázatos darabot visel, ami mennyasszonyi ruhának is tökéletes lenne. Galériánkban megmutatjuk, milyen meseszép volt Palvin Barbi:

Palvin Barbi számtalan vörös szőnyeges eseményen nyűgözte már le a világot szebbnél szebb estélyikben – például tavalyi Armani Privé ruhája, melyet a 79. Velencei Filmfesztiválon viselt, örökre az emlékezetünkbe vésődött.
Kattints a további képekért!

Palvin Barbi ismét nem volt szégyenlős, a Victoria's Secret új kampányában mutatta meg magát.

Leadfotó: Stefania D'Alessandro/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Hetven éve, 1954. május 30-án történt Magyarország legsúlyosabb vízi tömegszerencsétlensége: Balatonfüreden 23 ember vesztette életét, amikor a gyermeknapon felborult a Pajtás gőzös. A tragédiát...
Sztárok
Csak ősszel tér vissza a színpadra a neves magyar énekesnő, Keresztes Ildikó. Az 59 éves híresség a Nők Lapjának árulta el, hogy nemrégiben daganatot találtak az agyában, s egy műtéten is átesett.
Sztárok
A legendás színész-rendező 40 év után új filmben szerepel: a Nemzeti Film Intézet támogatásával készülő A királytalálkozóban Szilézia idős fejedelmét formálja meg.