Fashion&Beauty

Ez az összetevő az új szenzáció a hajápolásban: erősebbé teszi a hajat, és még a növekedést is gyorsítja

Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.

Felkapta az internet népe

Egy ideje hatalmas népszerűségnek örvend a rozmaringolaj a közösségi médiának köszönhetően – legtöbbször azzal az állítással találkozunk, hogy az olaj segíthet serkenteni a hajnövekedést. Tényleg érdemes kipróbálni (akár főzet formájában), hiszen rengeteg előnye van a hajunkra és fejbőrünkre nézve a rozmaringolajnak.

Mutatjuk, hogy mit mondanak róla a szakértők, és hogyan kell használni!

Mi az a rozmaringolaj? A mediterrán térségben őshonos rozmaringolaj „a rozmaring növényből származó folyékony olaj” – mondja Ginger King kozmetikus-vegyész. „Gyakran használják parfümökben, bőrápolókban és hajápolásban antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antimikrobiális összetevőként."
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels, Forrás: Elle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...