Fashion&Beauty

A módszer, amitől tényleg megfiatalodik az arcod néhány hét alatt: rengeteg sztár is erre esküszik

Hallottál már az arcjógáról? Ha megfelelően csinálod, néhány hét után te is látni fogod az eredményt!

Tényleg hatásos

Eleinte kicsit szkeptikus voltam az arcjógával kapcsolatban, miközben egyébként teljesen logikus, hogy mennyire hatásos. A barátnőm anyukája (aki rengeteg esztétikai kezelést kipróbált már), mesélte, hogy eddig az arcjóga vált be neki a legjobban, attól ért el jelentős eredményeket. Ha belegondolunk, a testünk többi része is hasonlóan működik: ha edzzünk, feszesebb lesz a bőrünk, és ez az arcunkra is igaz. De mi is pontosan az arcjóga, hogyan kell (jól) csinálni?

Az arcjóga előnyeiről számos sztár beszélt már az interjúi során: Jennifer Aniston, Meghan Markle és a Kardashian család tagjai is előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert. Ezeknek a gyakorlatoknak az elvégzése tónusos és fiatalos megjelenést kölcsönöz az arcodnak, felemeli a megereszkedett és lelógó területeket, ezáltal pedig éveket letagadhatsz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...