Fashion&Beauty

4 divatszabály, amit kötelező megszegni 2023-ban

Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának. Ez a bizonyíték arra, hogy a divat folyamatosan fejlődik, és a régi szabályoknak arra vonatkozóan, hogy mit viseljünk, ma már nincs értelme – különösen 2023-ban (kivéve persze, ha esküvői öltözékről beszélünk). Természetesen sok divatrajongó tudja, hogy már nincs megkötés az egye színkombinációknál, ahogyan a különböző stílusú darabokat is bátran viselhetjük együtt.

Mutatjuk azokat a szabályokat, amelyeket 2023-ban érdemes lesz megszegni:

"A Birkenstock már nem divat" Oh, dehogynem! Birkenstock visszajött a divatba, és nem is akárhogy. Számtalan szettel párosíthatod, és rendkívül sok változatát beszerezheted.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...