Fashion&Beauty

A "forró csoki" manikűr lesz a kedvenc téli körömtrended

Ha mindig ugyanazokat a manikűröket készíted el (vagy kéred a körmösödtől), és valami friss, mégis időtlen trendre vágysz, ne keress tovább: a "forró csokoládé" körmök egy új, inspiráló korszakba vezetnek be.

A "forró csoki" manikűr

Ez a manikűrtrend tökéletes, ha a semleges, mégis sikkes körmökre vágysz, ráadásul ez a trend a téli időszakban kifejezetten megállja a helyét, a ruháinkhoz is jobban passzol. Ha korábban unalmasnak tartottad a barna manikűrt, vagy azt gondoltad, hogy nem passzol hozzád, akkor tévedtél. Akár egy finom dizájn részeként is kipróbálhatod ezt az árnyalatot, de teli színként is alkalmazhatod, ugyanis a forró csokoládé körmök sokoldalúbbak, mint gondolnád.

Mutatunk is némi inspirációt, hogy kedvet kapj hozzá!

Egy teli forró csoki manikűrrel nem lőhetsz mellé!
Kattints a további képekért!

A francia manikűr mindig is hatalmas népszerűségnek örvendett, ugyanis egy időtálló, elegáns stílusról van szó, ami minden szettünkhöz passzol. Ez a trend most kapott egy kis csavart, és újra populáris lett.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...