Fashion&Beauty

A kihagyhatatlan frizuratrend: a tejkaramella-szőke melír maga az álom

Elhoztuk nektek a legújabb melírtrendet, ami garantáltan ragyogást csempész a szürke hétköznapokba. A tejkaramella-szőke frizura tökéletes választás minden évszakban.

Nem lehet ellenállni ennek a trendnek

A tejkaramella-szőke árnyalat az Instagramon jött szembe velünk, ugyanis számos ausztrál fodrászatban igen népszerű. Természetesen az ausztrálok tudják, hogy mi a trendi, ha meleg, arany és homokszínű szőke tincsekről van szó. A tejkaramella-szőke igazi óceánparti hangulatot idéz, ráadásul ez az árnyalat kifejezetten az egészséges, fényes haj hatását kelti. Ahogy a neve is sugallja, karamell árnyalatok találhatók benne, amit napsütötte tejszőke tincsekkel spékelnek meg. Ha szeretnél némi fényt csempészni a szürke, téli napokba, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a napsütötte árnyalatot!

A gyengéd kontraszt különleges textúrájú szőkét hoz létre, amely hihetetlenül természetesnek és könnyednek tűnik, feltéve, hogy egy tapasztalt fodrászhoz fordulsz, aki szakszerűen tudja kikeverni a tónusokat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.