Fashion&Beauty

Francia manikűr: ez a 3 forradalmi változat hódít idén - Fotók

A francia manikűr évtizedek óta klasszikus és örök - nincs ez másképp 2023-ban sem. Igaz, idén három nem mindennapi változata számít majd igazán divatosnak.

2023

Ki ne ismerné a francia körmök fehéren pompázó körömvégeit: míg a 2000-es években a hosszú és szögletes körmök tarolták le a piacot, idén már a sokkal diszkrétebb "fazonok" hódítanak majd a nők között. Gyakorlatilag a mikrokörmök uralják majd a trendeket 2023-ban, a hangsúly a TWN.hu híre szerint ezentúl ugyanis a dizájnon lesz. A jelek szerint "az idei szépségtrendek a természetességről szólnak majd, és ez a körmökre is igaz. Látszólag az erős kontúrok ideje lejárt, helyette ma már a smink nélküli megjelenés számít divatosnak" - írja a lap. Ez a tendencia figyelhető meg a körmökön is. A hosszú, széles és hegyes körmök helyet a mikrofazonokra esküszik a szakma. De nem csak erre - íme a 2023-as év francia körömtrendjei.

Mikro - Nyugalom, a mikro nem azt jelenti, hogy a körömágyig kell lereszelni a körmeinket, sőt, az alapformája is lehet tetszőleges. Az új stílusnak két előnye is van: egyrészt nem kell művésznek lenned ahhoz, hogy elkészítsd, másrészt a rövid körmök kevésbé törnek le vagy szakadnak be.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.