Fashion&Beauty

Bőrfiatalítás szúrás és vágás nélkül: ezért ilyen népszerű a CO2 lézerkezelés

Akik rendszeresen járnak esztétikai kezelésekre, biztosan készülnek a hidegebb, napsütés mentes időszakra, hiszen akkor jön el a lézerek és a peelingek szezonja. A frakcionált CO2 lézer is ilyenkor kerül ismét előtérbe és nem véletlenül örvend olyan nagy népszerűségnek. Nagyon hatékony a problémás bőrterület fiatalításában, mert a lézert célzottan irányítva kezelhetjük a bőrproblémákat és szépséghibákat, de minimális kellemetlenséggel és felépülési idővel jár.

Mivel tud többet a hagyományos lézeres kezeléseknél?

A frakcionált CO2 lézeres kezelés egy korszerű és innovatív módszer, amivel vágás és szúrás nélkül nyerhetjük vissza bőrünk feszességét, vagy szabadulhatunk meg bőrhibáinktól. A hagyományos kezelésekkel szemben az egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon pontos kezelést tesz lehetővé, amit a legkönnyebben úgy képzelhetünk el, mintha egy egészen apró négyzethálót fektetnénk a bőrre és kizárólag a vonalak metszéspontjaiban hatolna be a lézer a bőrszövetekbe. A pontokat körülvevő bőrfelület sértetlen marad, tehát minden kezelt pontot ép bőr vesz körül. A lézer a mikrosérülések által újítja meg a bőrt és gyorsítja a kollagén termelődését, a hangsúly pedig ezen sérülések apró méretén van. Ha csak pici területek sérülnek, a regeneráció könnyebb és a gyógyulási idő szignifikánsan lecsökken.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Mindkét bőrréteg kezelése egyszerre

A lézer számtalan kibocsátott mikrolézernyaláb segítségével állítja vissza eredeti formájába a bőr mindkét rétegét, vagyis az epidermiszt és a dermiszt. A bőr felsőbb rétegeit stimulálva segít megszabadulni az elhalt hámsejtektől, míg a lézernyalábok a bőrszövetbe hatolva stimulálják a bőr rugalmasságáért felelős kollagén- és elasztin termelődést. A kezelésnek köszönhetően a bőrünk struktúrája megújul, a lézer okozta parányi sérülések hegesedés nélkül begyógyulnak, a bőr feszesebbé, élettel telivé és rugalmasabbá válik.

striák kezelése lézerrel

Viszlát pigmentáció, aknés hegek és striák!

Népszerűségét és hatékonyságát jelzi az is, hogy bőrgyógyász szakorvosunk, Dr. Ekaterine Paschali doktornőnek is ez egyik kedvenc kezelése. Nagyszerűen kombinálható más esztétikai beavatkozásokkal is és mind a fiatalabb harmincas, mind az idősebb vendégeknek is ajánljuk. A pigmentáció különböző formáinak kezelésére korlátozott eszköztárral rendelkezünk, a frakcionált CO2 lézeres kezeléssel azonban nagyszerű eredményeket érhetünk el. Nemcsak az arcon jelentkező bőrhibák korrigálásában hatékony, alkalmazhatjuk akár a nyak, dekoltázs vagy kézfej napkárosodott bőrének helyreállításához, a szülés vagy fogyás után jelentkező striák csökkentéséhez, de a szemkörnyék laza, fakó bőrének feszesítését és halványítását is lehetővé teszi.

Nem próbáltad még ki ezt a szuper kezelést? Itt az alkalom, ne várj a szezon végéig! Október 31-ig akció is vár: foglalj időpontot online vagy a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.