Fashion&Beauty

Nem csak belsőleg van számos előnye: ezt a vitamint a bőrödre is kenheted, szinte minden bőrproblémára jó

Hogy miért is érdemes kipróbálnod egy C-vitaminos szérumot? Miután elolvasod ezt a cikket, már nem lesz kérdés, hogy kiegészítsd-e a bőrápolási rutinodat ezzel a hatóanyaggal.

Egy szupersztár hatóanyag

A C-vitamin jól működik egy csomó másik hatóanyaggal, így egyszerűen felveheted a bőrápolási rutinodba. Ráadásul ha reggel használod, akkor a fényvédő krémmel együtt további védelmet ad a nap káros sugaraival szemben. A bőrápolásban van egy szentháromság: fényvédő, retinol és C-vitamin. A legjobb szakértők szerint, ha mindhármat (helyesen) használod, akkor szinte biztos, hogy teljes az anti-aging rutinod.

Leegyszerűsítve, a C-vitamin egy antioxidáns, ami azt jelenti, hogy hatékonyan küzd az oxidatív károsodások ellen, mind a bőr felszínén, mind a szervezetben, ha táplálékkal kerül bejutásra. A bőr azonban az emésztési folyamat utolsó szerve, ezért szükség van helyi C-vitamin készítményekre.

Mi ezeket a termékeket ajánljuk:

Revox Just Vitamin C 20% szérum 1 999Ft/ 30ml - BENU
Kattints a további képekért!

Milyen előnyökkel jár a C-vitamin használata a bőrön?

Ami a bőrápolást illeti, a C-vitamin leginkább arról ismert, hogy megvéd a negatív környezeti hatásoktól, beleértve a szövetkárosodást okozó szabad gyököket. A C-vitamin szérumok antioxidánsként hatnak, az L-aszkorbinsav a helyi alkalmazás egyik legfontosabb része. Ezenkívül a C-vitamin segíti a kollagéntermelést, ami csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és újjáéleszti bőröd teltségét és rugalmasságát. Aztán ott van az a tény, hogy a C-vitamin kiegyenlíti a bőr tónusát azáltal, hogy blokkolja a tirozináz enzimet, amely pigmentációt válthat ki.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.