Fashion&Beauty

Nem csak belsőleg van számos előnye: ezt a vitamint a bőrödre is kenheted, szinte minden bőrproblémára jó

Hogy miért is érdemes kipróbálnod egy C-vitaminos szérumot? Miután elolvasod ezt a cikket, már nem lesz kérdés, hogy kiegészítsd-e a bőrápolási rutinodat ezzel a hatóanyaggal.

Egy szupersztár hatóanyag

A C-vitamin jól működik egy csomó másik hatóanyaggal, így egyszerűen felveheted a bőrápolási rutinodba. Ráadásul ha reggel használod, akkor a fényvédő krémmel együtt további védelmet ad a nap káros sugaraival szemben. A bőrápolásban van egy szentháromság: fényvédő, retinol és C-vitamin. A legjobb szakértők szerint, ha mindhármat (helyesen) használod, akkor szinte biztos, hogy teljes az anti-aging rutinod.

Leegyszerűsítve, a C-vitamin egy antioxidáns, ami azt jelenti, hogy hatékonyan küzd az oxidatív károsodások ellen, mind a bőr felszínén, mind a szervezetben, ha táplálékkal kerül bejutásra. A bőr azonban az emésztési folyamat utolsó szerve, ezért szükség van helyi C-vitamin készítményekre.

Mi ezeket a termékeket ajánljuk:

Revox Just Vitamin C 20% szérum 1 999Ft/ 30ml - BENU
Kattints a további képekért!

Milyen előnyökkel jár a C-vitamin használata a bőrön?

Ami a bőrápolást illeti, a C-vitamin leginkább arról ismert, hogy megvéd a negatív környezeti hatásoktól, beleértve a szövetkárosodást okozó szabad gyököket. A C-vitamin szérumok antioxidánsként hatnak, az L-aszkorbinsav a helyi alkalmazás egyik legfontosabb része. Ezenkívül a C-vitamin segíti a kollagéntermelést, ami csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését, és újjáéleszti bőröd teltségét és rugalmasságát. Aztán ott van az a tény, hogy a C-vitamin kiegyenlíti a bőr tónusát azáltal, hogy blokkolja a tirozináz enzimet, amely pigmentációt válthat ki.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Vajon, hogyan fog egymáshoz viszonyulni Tóth Andi és Marics Peti?
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...