Fashion&Beauty

Ördög Nóra lehengerlően szép volt az Inspiráló Nők Estjén: a műsorvezető mindenkit elvarázsolt

A műsorvezető beragyogta a színpadot az est házigazdájaként, és ahogyan azt már tőle megszokhattuk, gyönyörű szettel nyűgözte le a résztvevőket.

Ördög Nóra csak úgy ragyogott az Inspiráló Nők Estjén

Október 6-án, csütörtökön rendezték a 2022-es Inspiráló Nők Estjét - melyről összefoglaló beszámolónkat itt olvashatod - a Magyar Zene Házában. A nagyszabású Femcafe Gála keretein belül ezúttal is díjaztuk az év leginspirálóbb nőit, azokat a kiemelkedő tehetségeket és szakembereket, akik mindennapi munkájukkal példaértékűek a társadalom számára. Az előző évekhez hasonlóan most is hét kategóriában részesítettük elismerésben a nyerteseket, akiknek listáját ide kattintva nézheted meg.

inspiráló nők 2022

Az est házigazdái Ördög Nóra és Stohl András voltak, akik a tőlük megszokott összhangban humorral és profizmussal karöltve kísérték végig az esemény pillanatait, ezzel emelve a gála színvonalát. Arról már beszámoltunk, hogy a hazai hírességek kitettek magukért és meseszép ruhákban vonultak fel a vörös szőnyegen, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a gyönyörű műsorvezetőnő milyen csodás volt az Inspiráló Nők Estjén. A következő oldalon mutatjuk a fotókat, melyek ezt bizonyítják!

Lapozz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.