Fashion&Beauty

Exkluzív fotósorozat! - Szexis fehérneműben a Femcafe bloggere

A Valentin-nap közeledtével sokunkban felmerül a kérdés, mivel is lephetnénk meg a párunkat, ami különleges és személyes? Miták Bernadett, divatvlogger a dögös fehérneműre szavazott, az eredményt ráadásul egy szexis fotósorozaton is megörökítették. Csodás képek következnek!

Sejtelmes fotókon a szexis fehérneműk

"Ahogy közeledik a Valentin nap, egyre többet agyalunk azon mi nők, hogy hogyan is tudnánk meglepni párunkat. Ha örömet szeretnénk okozni a szeretett férfinak szerintem nem kell túlgondolni az estét: finom vacsora, utána pedig egy dögös fehérnemű. Elcsépelt? Ugyan hölgyeim! Gondoljunk csak abba bele, hogy milyen jól meg tudjuk ezzel magunkat is lepni! Én személy szerint imádom az ilyen szexibb darabokat persze nem mindennapi viseletre, de a megfelelő alkalom hamarosan érkezik.

Az utóbbi időben - ahogy a videóimon is láthattátok - egyre több fotózáson veszek részt és mindig igazán exkluzív kollekciókat tudunk befotózni rajtam. Most az Intimissimi legutóbbi Valentin napi kollekciójából egy kis kedvcsinálót hoztam képeken nektek, remélem sikerül meghozni a kedvet a vasárnapi romantikához!" - mondja Betti, és a képeket elnézve nekünk is megjött a kedvünk a Valentin-napi romantikázáshoz. A fotókat Györgyei Kornél készítette.

A fotósorozat a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle