Fashion&Beauty

Ennél cukibbat ma nem látsz: Kylie Jenner összeöltözött 5 éves kislányával a párizsi divathéten

Kylie Jenner úgy döntött, megmutatja 5 éves kislányának, Stormi Websternek a párizsi divathetet, és mindketten egymáshoz hasonló, stílusos fekete estélyiben érkeztek a Valentino divatbemutatójára.

Anyja lánya

Jenner egy földig érő, fekete pánt nélküli Valentino ruhát viselt, egy fekete tollpelerinnel, kézitáskával és arany fülbevalóval kiegészítve. Stormi, aki hamarosan betölti a hatodik életévét, egy hosszú ujjú fekete ruhában, tollas kabátban, balerinacipőben és saját, pici táskával tündökölt édesanyja mellett a vörös szőnyegen. Anya és lánya divatos fekete napszemüveggel tette még vonzóbbá az amúgy is stílusos outfiteket. Kattints a galériára és nézd meg, milyen cukin pózolt Kylie és Stormi a kameráknak a párizsi divathéten!

Anya és lánya stílusosan, összeöltözve jelent meg a Valentino divatbemutatóján Párizsban.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Travis Scottot, a 30 éves rappert és lemezproducert, aki nemrég vált el Kylie Jennertől, a New York-i rendőrség körözi egy szerda kora reggeli, manhattani éjszakai klubban történt összetűzéssel kapcsolatban.

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.