Fashion&Beauty

Letícia királyné újra felvette egyik kedvenc szettjét: most volt benne a legszebb

Letícia királynét a szezon legpazarabb kosztümtrendjében kapták lencsevégre: a spanyol előkelőség máskor is viselte már ezt a szettet, amely ezúttal valamiért sokkal szenzációsabban mutatott rajta.

Sikkes megjelenés

Letícia királyné gardróbjában rengeteg kifinomult és klasszikus szabású kosztüm lapul, melyek mostanra küllemének elengedhetetlen részévé váltak. Ezek a szettek lehetővé teszik VI. Fülöp feleségének, hogy nőiesen, mégis határozottan jelenjen meg a publikum előtt, azt üzenve ezzel, hogy tisztában van szépsége és kisugárzása jelentős hatásával. A divat számára nemcsak ruhákról, cipőkről, illetve kiegészítőkről szól, hanem arról is, hogy az önkifejezés egyik eszközeként megmutassa a nagyvilágnak, ki ő is valójában: egy erős, megbízható és biztonságot nyújtó vezető, aki feleségként, valamint édesanyaként is maximálisan helyt tud állni – ránézve legutóbbi outfitjére pedig mindez még nagyobb megerősítést nyert. Az előkelőség csak úgy ragyogott bámulatos Carolina Herrera kreációjában, ami egyébként kedvenc szereléseinek egyike; galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan nézett ki benne!

Letícia királyné a minap hivatalos úton járt a spanyolországi Lleida városában, hogy tiszteletét tegye egy kiállításon. Az alkalomra nem akármilyen öltözék mellett tette le a voksát: szekrényéből előhúzta az egyik nagy favoritját, ami újfent zseniális döntés volt a részéről.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Letícia királyné nem csak a divat terén tud példát mutatni: VI. Fülöp gyönyörű felesége a parfümökhöz is kiválóan ért.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?