Fashion&Beauty

Minden mozdulatát tágra nyílt szemek kísérték: Jennifer Lopez brutális dekoltázst villantott a párizsi divathéten - Fotók

Az 54 éves énekesnő újfent bebizonyította, hogy sosem fogy ki a ragyogó ötletekből, ha az egyszerre stílusos és dögös megjelenés a cél.

Ha stílusos öltözködésről van szó, még mindig ő az etalon

Jennifer Lopezt még mindig a világ egyik legszebb és legstílusosabb nőjének tartják - igen, annak dacára is, hogy az énekesnő idén nyáron már az 55. születésnapját ünnepli majd. A világsztár nem akar megválni "koronájától", eszében sincs átadni stíluskirálynői titulusát a fiatalabb nemzedékek képviselőinek - és nincs is oka rá. Ben Affleck felesége a párizsi divathéten is bebizonyította, hogy egyszerűen sosem fogy ki a pazar ötletekből, ha az egyszerre stílusos és dögös megjelenés a cél. JLo olyan brutális dekoltázst villantott az illusztris eseményen, hogy minden egyes mozdulatát kíváncsi tekintetek kísérték. Lapozz, máris mutatjuk!

Lopez egy egzotikus zöld ruhában tűnt fel az Ellie Saab tavaszi/nyári ruhakollekciójának bemutatóján, és azonnal el is lopta a show-t az eseményen: egyszerűen parádésan festett.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez pár hete a Golden Globe gálán még jellegzetes hosszú, hullámos barna hajával tündökölt, ám mindenki legnagyobb meglepetésére tegnap teljesen új frizurával jelent meg a párizsi divathéten.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.