Fashion&Beauty

Scarlett Johansson minden nap megmossa az arcát ezzel a csodaszerrel: csak pár száz forintba kerül, mégis varázslatot tesz a bőrével

Ki hitte volna, hogy Scarlett Johansson ennek a filléres csodaszernek köszönheti mindig tökéletes, makulátlan arcbőrét?

Filléres gyógyír a bőrnek

Scarlett Johansson hosszú és sikeres színészi karrierrel büszkélkedhet, nem beszélve arról, hogy milliók rajonganak érte szerte az egész világon – mindezt tehetsége mellett annak is köszönheti, hogy ellenállhatatlan vonásokkal áldotta meg a sors. Vonzereje azonban túlmutat a látványos sminkeken és a lélegzetelállító ruhakölteményeken, pompás kisugárzása ugyanis főként a természetességében rejlik. Fontos számára, hogy kívülről és belülről is megtámogassa a szépségét, s bár megengedhetné magának, hogy igénybe vegyen mindenféle méregdrága kozmetikai kezelést, az A-listás sztár ehelyett egy meglehetősen olcsó és szokatlan szépségtrükkre esküszik. Részletek a galériában!

Scarlett Johansson egy korábbi interjúban árulta el, hogy rálelt egy remek, naturális alternatívára, amellyel nem teszi ki a bőrét mindenfajta erős kémiai anyagnak, mégis látványos eredményt tud elérni a használatával.
Kattints a további képekért!

Fiatalos ragyogásának és üde bőrének köszönhetően Meryl Streep egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy hetvenes éveiben járó hölgy. Vajon mi lehet a titka?

Leadfotó: Vera Anderson/WireImage/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.