Fashion&Beauty

Ezt kérd a körmösödtől legközelebb - a diszkógömb manikűr az idei év legragyogóbb körömtrendje

A ’70-es évek diszkókorszaka többször visszaköszönt már a különféle haj és öltözködési trendekben, ezúttal viszont a manikűrök közé is beférkőzte magát.

A ’70-es évek újjáéledése

Az elmúlt évtizedekben a divat és a szépségipar gyakran fordult vissza az előző évtizedek stílusához és ikonikus trendjeihez inspirációért, a ’70-es évek diszkóstílusa pedig határozottan az egyik legnépszerűbb, újra és újra visszatérő trendek közé tartozik. A diszkógömb körömtrend egy igazán csillogó és lenyűgöző manikűrstílus, amely a diszkók üveggömbjeinek ragyogását idézi meg körmeinken. Ezek a különleges manikűrök szikrázó fóliák és flitterek felhasználásával készülnek, amelyek úgy ragyognak és tükrözik vissza a fényt, ahogyan egy diszkógömb is teszi. Ezek a manikűrök nemcsak stílusosak és figyelemfelkeltőek, hanem egyfajta visszatekintést is jelentenek egy olyan korszakra, amelyet a bulik, a tánc és a szabadság érzése jellemezett. Ha kíváncsi vagy a leggyönyörűbb diszkógömb manikűr ötletekre és szeretnéd tudni, hogyan készíthetsz hasonló manikűrt akár otthon is, akkor olvass tovább!

A diszkó körmök megalkotása nem túlságosan bonyolult; azonban egy kis türelemre van szükség hozzá. Az egyetlen, amire szükségünk lesz, az egy áttetsző körömlakk és néhány flitter. Persze épített körökön is elkészíthetjük a manikűrt, a lényeg valójában abban rejlik, hogy a még meg nem száradt, áttetsző rétegbe belehelyezzük az aprócska flittereket. „Minden apró flittert középről kell elhelyezni, majd fokozatosan megtalálni a helyüket, hogy diszkógömbre emlékeztető mintát kapjunk” – mondja Mazz Hanna, manikűrös.
Kattints a további képekért!

Sokan kedvelik az elegáns stílust, melynek köszönhetően az egyszerű hétköznapok során is mindig csinosak, nőiesek lehetünk. Akad néhány divatbaki viszont, mely sokkal inkább ízléstelen, semmint elegáns megjelenést kölcsönöz nekünk.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.