Kétségkívül ez a fazonú nadrág uralja a tavaszi szezont - Mutatjuk, a sztárok mivel viselik

A magas derekú nadrág egyértelműen a legdögösebb verzió, amit egy nő viselhet, nem csak azért, mert megjelenés szempontjából rendkívül előnyös, hanem jól kombinálhatóságának köszönhetően szuper sokoldalú is.

Így viseld tavasszal!

A magas derekú nadrágok még a leghétköznapibb szetteket is feldobják, ráadásul szépen kiemelik a derékvonaladat és optikailag meghosszabbítják a lábaidat is. Ez a fazon soha nem megy ki a divatból, sőt mi több a leghíresebb divatházak 2024-es tavaszi/nyári kollekcióinak is nélkülözhetetlen darabja volt. Például a híres modell, Naomi Campbell a Coperni kifutóján a magas derekú nadrágot egy stílusos blézerrel és fehér edzőcipővel viselte. De vajon a többi sztár mivel kombinálja ezt a szuperdögös nadrágot? Kattints a galériára és mutatjuk a legstílusosabb magas derekú nadrág összeállításokat!

Naomi Campbell már csak tudja, hogy milyen egy tökéletes, hétköznapi outfit. Ez a szett a munkahelyeden vagy akár egy alkalmi eseményen is megállja a helyét. A magas derekú nadrág felett egy fehér topot, egy oversize inget és egy blézert viselt a Coperni divatbemutatóján.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK

Egyes ruhadarabok nosztalgikus érzést keltenek, főleg ha újra divatba jönnek. Gyerekkorunk legjobban utált nadrágja az egyik legfeltűnőbb divattrend lesz 2024-ben.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.