Fashion&Beauty

Dallos Bogi kismamaként is úgy néz ki, mint egy hollywoodi szupersztár: Csodálatos sminkben és frizurával pózolt az énekesnő

Mint nemrég kiderült, Dallos Bogi és Puskás Peti gyermeket várnak, az énekesnő pedig most egy fantasztikus képet osztott meg.

Mint egy szupermodell

Nem tudjuk eldönteni, hogy a fotón Bogi egy hollywoodi szupersztár vagy egy topmodellt idéz meg inkább, de az biztos, hogy kismamaként is elbűvölően gyönyörű.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti március végén egy gyönyörű fotósorozattal jelentették be a nagyvilágnak, hogy bővül a családjuk egy kisgyermekkel. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy kislánnyal vagy kisfiúval bővül a család, de annyi biztos, hogy Bogi kismamaként is gyönyörűen ragyog. Lapozz a fotóért!
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: RTL

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.