Fashion&Beauty

Íme, Cindy Crawford legfontosabb szépségtippje: a lánya is erre esküszik

Cindy Crawford rengeteg jó tanáccsal látta el a lányát, Kaia Gerbert: a 21 éves szupermodell nemrég elárulta, szerinte melyik a leghasznosabb mind közül.

Sikeres, mint az édesanyja

A 80-as, 90-es évek egyik legdögösebb szupermodelljeként tündökölt Cindy Crawford, aki óriási hatással volt a divatvilág alakulására. Karrierje során a legnagyobb magazinok címlapjain pózolt, világhírű fotósok és divattervezők kapkodtak érte, emellett számtalanszor vonult neves luxusmárkák kifutóin. 1995-ben elvált Richard Gere-től, Rande Gerber üzletember felesége lett, akivel azóta is boldog és kiegyensúlyozott a házassága. A párnak két gyermeke született: 1999-ben jött világra Presley Gerber, két évvel később pedig megérkezett Kaia, aki szintén a divatiparban találta meg a számításait. Sőt: mostanra pont olyan ikonikus szupermodellé vált, mint az édesanyja, aki mind a mai napig számos jó tanáccsal látja őt el a szakmával kapcsolatban. A 21 éves híresség rengeteg leckét kapott az édesanyjától az elmúlt évek során, nemrég meg is osztotta a nyilvánossággal az egyik leghasznosabbat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nincs még változás, Pap Dorci továbbra is szingli.
Utazás
A HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) közleménye szerint a felfedezés, amelyhez magyar kutatók munkája is hozzájárult, azért különösen érdekes, mert a bolygók pályái azt...
Lifestyle
A nem mindennapi eseményre Ugandában került sor. Mostantól hivatalosan is Safina Namukwaya a legidősebb afrikai nő, aki valaha gyermeket szült.