Fashion&Beauty

Íme, Cindy Crawford legfontosabb szépségtippje: a lánya is erre esküszik

Cindy Crawford rengeteg jó tanáccsal látta el a lányát, Kaia Gerbert: a 21 éves szupermodell nemrég elárulta, szerinte melyik a leghasznosabb mind közül.

Sikeres, mint az édesanyja

A 80-as, 90-es évek egyik legdögösebb szupermodelljeként tündökölt Cindy Crawford, aki óriási hatással volt a divatvilág alakulására. Karrierje során a legnagyobb magazinok címlapjain pózolt, világhírű fotósok és divattervezők kapkodtak érte, emellett számtalanszor vonult neves luxusmárkák kifutóin. 1995-ben elvált Richard Gere-től, Rande Gerber üzletember felesége lett, akivel azóta is boldog és kiegyensúlyozott a házassága. A párnak két gyermeke született: 1999-ben jött világra Presley Gerber, két évvel később pedig megérkezett Kaia, aki szintén a divatiparban találta meg a számításait. Sőt: mostanra pont olyan ikonikus szupermodellé vált, mint az édesanyja, aki mind a mai napig számos jó tanáccsal látja őt el a szakmával kapcsolatban. A 21 éves híresség rengeteg leckét kapott az édesanyjától az elmúlt évek során, nemrég meg is osztotta a nyilvánossággal az egyik leghasznosabbat.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.