Fashion&Beauty

Ez a különleges blézer lesz a szezon legmenőbb darabja

Ha te is imádod a blézereket, akkor van egy remek hírünk. Egy olyan verziója jött be a divatba, ami minden szettedet feldobja.

Cropped blézerek

A blézerek sosem mennek ki a divatból, sőt, szinte mindig egy kicsit megújulnak, és egyre nagyobb teret kap a divatiparban. Gondoljunk csak arra, hogy régebben inkább elegáns nadrággal viseltük, de a mai divat már azt is engedi, hogy farmernadrággal, sportcipővel kombináljuk. Ebben a szezonban pedig egy új verziója lesz trendi: a croped fazon. Ez egészen pontosan arra utal, hogy rövidebbre vannak szabva, ugyanúgy, mint például a crop topok. Ez a darab azért is nagyon szuper, mert szintén kombinálható bármilyen nadrággal vagy szoknyával, illetve a monokróm szetteknek is egy sikkes eleme lehet. Szerencsére már egyre több fast fashion üzletben találkozhatsz velük, de ha még nem győztünk meg, lapozd át a galériánkat, hogy bebizonyítsuk, egy irtó menő darabról van szó!

Rengeteg különféle mintájú, anyagú és színű darab elérhető az üzletekben.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...