Fashion&Beauty

A nadrágkosztüm a tavasz trendje: íme az 5 legstílusosabb verzió

Akár elegáns, akár alkalmi: a nadrágkosztüm 2023 tavaszán nem hiányozhat egyetlen ruhatárból sem.

Trend

Már a múltban is sokoldalúnak bizonyultak és nem hiányozhattak egyetlen valamirevaló gardróbból sem - idén tavasszal ráadásul újra a reneszánszukat élik a nadrágkosztümök. A TWN.hu cikke szerint a legnagyobb tervezők már mind piacra dobták a saját verzióikat, egy ideje pedig már nem csak a szűk és elegáns, hanem a kényelmesebb, sportosabb fazonok is megtalálhatóak közöttük. "Idén tavasszal már mindenütt jelen van a blézer és nadrág kombinációja. Ha pedig valamilyen oknál fogva neked még egy sincs belőlük, most sem késő beszerezni. Hogy melyik fazon, s milyen stílusban viselne állna jól neked? Ebben a lap munkatársai egy nagyszerű összeállítással segítettek" - írják. Íme 5 egyszerű stílusötletet a nadrágkosztümhöz tavaszra!

1. nadrágkosztüm + mellény: egy vagány üzleti megjelenéshez kombináljunk egy laza nadrágot egy hozzá illő mellénnyel. Egy csinos kézitáska, egy hegyes orrú vagy balerina cipő teszi teljessé szettet. A lazább megjelenéshez választhatunk egy sneakart is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Többekről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire fiatalok voltak, amikor először ágyba bújtak kedvesükkel.
Recept
Íme egy egyszerű vacsoraötlet: készíts csirkéből meleg serpenyős caprese-t! Ez a tökéletes 30 perces étel, amelyet az év bármely szakában kipróbálhatsz!
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.